- انواع غذاهای خوشمزه و آسان برای شام
سؤالی که ممکن است هر مادری داشته باشد این است که: امروز چه چیزی درست کنم؟؟ امروز آمدهایم تا به این سؤال جواب بدهیم و چند غذای خوشمزه و آسان برای شام معرفی کنیم.
محصولات غذایی از بهترین فروشگاه های زنجیره ای در تموک شاپ
یک طرز تهیه از غذایی اصیل و خوشمزه نیاز به مواد اولیه غذایی تازه و با کیفیت خواهد داشت. در فروشگاه های اینترنتی ممکن است مواد اولیه غذایی موردنیاز شما موجود نباشد. تموک شاپ یکی از خدمات رایگان در سوپراپلیکیشن تموک میباشد که میزبان فروشگاه های زنجیره ای سراسر کشور است. شما میتوانید در میان فروشگاه های معتبر مواد غذایی، مواد اولیه موردنیاز خود را انتخاب و سفارش دهید.
سالاد ماکارونی
غذایی مدرن که بچهها عاشق آن هستند. علاوه بر آن اگرچه دستورهای زیادی برای آن در سایتها و کانالهای مختلف وجود دارد اما بهنوعی سلیقهای است. مادر خانه میتواند مواد داخل آن را بر اساس سلیقهی افراد خانواده انتخاب کند. پس دیگر مشکلی نیست و همه از این غذا استقبال خواهند کرد!
استانبولی
اگر از آن دسته از خانوادههایی هستید که عادت به استفاده از برنج در وعدهی غذایی شام دارید استانبولی گزینهی بسیار خوبی است. این غذا نیز مواد اولیه زیادی نمیخواهد و میتوان با صرف وقت اندک آن را طبخ کرد فقط لازم است مقداری برنج، گوجهفرنگی و سیبزمینی داشته باشید. ترکیب این مواد واقعاً فوقالعاده است!
انواع کوکو
انواع مختلفی از کوکوها در دستورهای غذایی ما ایرانیان قرار دارد که راحت و ساده است و خانمهای خانهدار از آنها استقبال میکنند مانند: کوکو سیبزمینی، کوکو سبزی، کوکو لوبیا سبز و…
کوکو از غذاهایی است که بیشتر اعضای خانواده دوست دارند!
کوکلت لوبیا چیتی
غذایی بسیار خوشمزه و لذیذ که میتوانید با پختن لوبیا چیتی و بعد له کردن آن و در ادامه دو عدد سیب زمینی آب پز و رنده شده بعلاوه دو عدد تخم مرغ و ادویه و پیاز رنده شده که آب آنها را گرفته اید به همراه دو حبه سیر و پودر سوخاری مخلوط کنید و در ادامه خمیر خود را بصورت دایره ای و دانه دانه در روغن قوطی ور و سرخ کنید این غذا خیلی خوشمزه است
ساندویچ مرغ
یکی از انواع ساندویچها که درست کردن آن ساده است شما می توانید ران، سینه و یا کتف و بال را آب پز نموده و پس از جدا کردن و ریش ریش کردن کمی آن را با روغن تفت داده و با سبزیجات مخلوط کرده و ساندویچ بسازید. این غذا در گروه غذاهای سالم و کمکالری نیز قرار دارد و میتوان آن را در برنامه غذایی رژیمی نیز قرار داد، ساندویچ مرغ است.
سمبوسه
این غذای خوشمزه که مخصوص جنوب کشور عزیزمان ایران است بسیار خوشمزه بوده و مادهی اصلی آن سیبزمینی به همراه جعفری همراه با ادویههای تند است. البته میتوانید بهدلخواه از مواد دیگری نیز استفاده کنید مانند گوشت یا حتی مرغ. پس آن را بر اساس نوع ذائقه خود و خانوادهتان درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید!
خوراک لوبیا
لوبیا کشاورزی یا لوبیا چیتی و یا لوبیا قرمز را پخته و با پیازی که از بصورت جداگانه تفت داده و در روغن سرخ کرده اید مخلوط نمایید به آن نمک زده و کمی رب گوجه را نیز با آن مخلوط نموده و بنا به مزاج خود، سیر، فلفل دلمهای، گوجهفرنگی و ادویهجات را به غذایی که پخته اید اضافه کنید.
سوپ
سوپ در فصل زمستان غذای بسیاری مناسبی است. در شبهای سرد زمستان خوردن سوپ داغ لذتبخش است. سوپهای مختلفی میتوان طبخ کرد که میتوانیم بر اساس موادی که در یخچال موجود است آنها را انتخاب کنید. از انواع سوپها میتوان به سوپ جو، سوپ پیاز، سوپ قارچ و… اشاره کرد.
گوشت چرخکرده
غذایی ساده که گوشت چرخ شده را همراه پیاز و احیاناً گوجه تفت می دهند و در کنار ادویه ای مثل زردچوبه آن را پخته و آماده سرو می کنند، بیشتر بچهها گوشت چرخکرده را نسبت به گوشت تکهای بهتر میخورند زیرا بهراحتی جویده میشود.
کشک بادمجان
اگر در فریزر خود بادمجان سرخکرده دارید بهترین انتخاب برای شام کشکبادمجان است. فقط کافی است مقداری کشک و ب دلخواه سیر و نمک به آن اضافه کنید تا شام خوشمزهی شما آماده شود!
املت
از غذاهای قدیمی و پرطرفدار که بهعنوان شام و صبحانه خورده میشود املت است. این غذای خوشمزه فقط نیاز به گوجه و تخممرغ دارد. املت مقوی، سالم و خوشمزه است و زمان پخت کوتاهی دارد.
املت سبزیجات
تخم مرغ، گوجهفرنگی، فلفل دلمهای، قارچ و سبزیجات دلخواه را با هم مخلوط کنید و در ماهیتابه بپزید.
همبرگر
بچهها عاشق همبرگر هستند چه بهتر که این همبرگر در خانه و با مواد باکیفیت آماده شود. درست کردن همبرگر در مدتزمان کوتاه امکانپذیر است. این همبرگر همراه با مخلفات غذایی عالی برای شام است.
ماکارونی
از آن دسته غذاهایی است که هم برای وعده ظهر یعنی ناهار و هم برای شام مناسب است. ماکارونی با روشهای مختلفی طبخ میشود و سسهای متنوعی دارد. برخی از این سسها گیاهی و برخی دیگر با گوشت و مرغ تهیه میشوند. بههرحال شما میتوانید این غذا را بر اساس ذائقه خود و خانواده طبخ کنید!
سالاد مرغ و کاهو
تکههای مرغ پخته، کاهو، گوجهفرنگی، خیار، ذرت و سس دلخواه را با هم مخلوط کنید.
پیتزا فوری
اگر در خانه پنیر پیتزا موجود است پس دست به کار شوید! پیتزای فوری بهترین گزینه برای شام خواهد بود. فقط کافی است مواد مورد نظر برای پیتزا که میتواند سبزیجات نیز باشد را بر روی نان تست قرار بدهید و برای چند دقیقه تا آب شدن پنیر در فر بگذارید. غذا حاضر است!
سوسیس بندری
سوسیس را همه دوست دارند. با سوسیس غذاهای زیادی میتوان درست کرد که یکی از آنها سوسیس بندری است. اگر برای درست کردن این غذا از سوسیسهای خانگی استفاده کنید که عالی است! چون هم خوشمزه است و هم سالم!
حالا نوبت غذاهای کشورهای خارجی هست
شام امشب چی درست کنم؟ این ممکن است اولین سوالی باشد که تقریباً هر روز از خودمان می پرسیم. بنابراین، ما بیش از 60 مورد از بهترین ایدههای شام آسان در دنیا را گردآوری کردهایم، از جمله شام تابهای راحت، دستور پخت آسان ماکارونی، شام مرغ سریع، سوپهای مقوی برای شام، بهتر از دستور العملهای بیرونآوری (و سریعتر!) )، دستور العمل های گوشت چرخ کرده (کوفته، هر کسی؟)، دستور العمل های غذاهای دریایی، شام های گیاهی، و بیشتر!
اگر از خود میپرسید برای شام امشب چه چیزی درست کنید، به جای درستی آمدهاید. علاوه بر این، طعم های متنوعی در این دستور العمل ها وجود دارد، بنابراین مطمئناً چیزی برای خود پیدا خواهید کرد. بهترین قسمت؟ بیشتر این دستور العمل ها سریع و آسان هستند که مخصوصاً برای شب های شلوغ هفته درست می شوند.
بهترین ایده های سریع و آسان شام
- میگو سیر خامه ای . میگوی سیر خامه ای یک غذای خوشمزه، سریع و آسان 15 دقیقه ای (از جمله آماده سازی!) است که باید آن را در برنامه غذایی شام شب هفته خود بگنجانید.
- پاستا پنه پستو . پاستا سریع و آسان پستو پنه یک غذای ساده و سبک ایتالیایی است که تنها با پنج ماده در کمتر از 15 دقیقه درست می شود. راحت ترین شام
پاستا پنه پستو یک غذای محبوب ایتالیایی است که از پنه (نوعی پاستا لولهای) و سس پستو (سس سبز ایتالیایی) تهیه میشود. در اینجا یک دستور ساده برای تهیه این برایتان غذا آمده کرده ایم:
مواد لازم:
پاستا پنه: ۴۰۰ گرم
ریحان تازه: ۲ فنجان
سیر: ۲ حبه
مغز دانه کاج (یا گردو): ¼ فنجان
پنیر پارمزان رندهشده: ½ فنجان
روغن زیتون: ½ فنجان
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. پخت پاستا: یک قابلمه بزرگ آب را به جوش بیاورید و به آن نمک اضافه کنید. پاستا پنه را به آب جوش اضافه کرده و طبق دستور روی بستهبندی بپزید تا آل دنته شود (یعنی نه خیلی نرم و نه خیلی سفت). پس از پخت، پاستا را آبکش کرده و کنار بگذارید.
2. تهیه سس پستو: در مخلوطکن یا غذاساز، ریحان تازه، سیر، مغز دانه کاج، و پنیر پارمزان را بریزید. دستگاه را روشن کرده و به تدریج روغن زیتون را اضافه کنید تا مواد به صورت یکدست مخلوط شوند. نمک و فلفل را به مقدار لازم اضافه کنید و مجدداً مخلوط کنید.
3. مخلوط کردن پاستا و سس پستو: پاستا پخته شده را به قابلمه برگردانید. سس پستو را به پاستا اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا پاستا به سس آغشته شود. در صورت نیاز میتوانید کمی آب پاستا (آب پخت پاستا) اضافه کنید تا سس رقیقتر شود.
4. سرو کردن: پاستا پنه پستو را در بشقابهای سرو بریزید. میتوانید کمی پنیر پارمزان رندهشده و برگ ریحان تازه برای تزئین روی پاستا بریزید. این غذا سریع و آسان تهیه میشود و طعم بینظیری دارد.
-
پاستا با سس گوجهفرنگی.
پاستا را طبق مواد مواد اولیه گفته شده بپزید و با سس گوجهفرنگی ساده (گوجهفرنگی، سیر، پیاز، ریحان) مخلوط کنید.
برای تهیه پاستا با سس گوجهفرنگی به مواد زیر نیاز دارید:
مواد لازم:
پاستا: ۳۵۰ گرم
گوجهفرنگی تازه: ۶ عدد متوسط
پیاز: ۱ عدد متوسط
سیر: ۲ حبه
روغن زیتون: ۲-۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
شکر: ۱ قاشق چایخوری (اختیاری)
برگ ریحان تازه: چند برگ (اختیاری)
پنیر پارمزان رندهشده: به مقدار لازم (اختیاری)
دستور پخت:
1. پاستا: یک قابلمه بزرگ آب را به جوش آورده و نمک به آن اضافه کنید. آن را اضافه کرده و طبق دستور روی بسته بپزید تا “آل دنته” (نرم ولی با کمی سفتی) شود.
سپس آبکش کنید و کمی روغن زیتون روی آن بریزید تا به هم نچسبد.
2. سس گوجهفرنگی: گوجهفرنگیها را پوست بگیرید و خرد کنید. پیاز را ریز خرد کرده و سیر را نیز ریز کنید. در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید. پیاز را اضافه کرده و تا زمانی که نرم و طلایی شود، تفت دهید. سیر را اضافه کرده و حدود ۳۰ ثانیه تفت دهید تا عطر آن آزاد شود. گوجهفرنگیهای خرد شده را اضافه کنید و با حرارت ملایم بپزید تا نرم شوند و به شکل سس درآیند. نمک و فلفل را به سس اضافه کنید و در صورت تمایل، کمی شکر برای کاهش ترشی گوجهفرنگیها. اگر از ریحان تازه استفاده میکنید، در این مرحله برگهای ریحان را اضافه کنید.
3. ترکیب و سرو: پاستا را به تابه سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام پاستا با سس آغشته شود. پاستا را در بشقابهای سرو بریزید و با پنیر پارمزان رندهشده تزئین کنید. پاستا با سس گوجهفرنگی شما آماده است.
-
پیکاتا مرغ لیمویی خامه ای .
پیکاتای مرغ لیمویی خامه ای سریع و آسان یک غذای 30 دقیقه ای ساده و خوشمزه است که با سینه مرغ لطیف در یک سس لیمو سبک با کپر درست می شود.
-
ماهی قزل آلا لعاب دار سیر عسلی .
ماهی قزل آلا لعاب شده با سیر چسبنده و شیرین و عسلی آسان یکی از بهترین دستور العمل های ماهی قزل آلا است که می توانید به چرخش شام شب هفته خود اضافه کنید. در کمتر از 25 دقیقه آماده می شود.
- یک تابه سیر مرغ سوخاری و سیب زمینی بچه .
یک تابه سیر مرغ سوخاری و بچه سیب زمینی یک غذای ساده، خوشمزه و مفید برای کل خانواده است.
-
گوشت خوک بالزامیک عسل لعاب دار .
برشهای گوشت خوک بالزامیک عسلی لعابدار سریع و آسان، لطیف و آبدار هستند، در آویشن سرخ شده و با سس بالزامیک عسل پوشانده شدهاند. آن را در کمتر از 30 دقیقه درست کنید.
شام راحت خانوادگی
-
کوفته ایتالیایی
. کوفتههای خانگی سریع و آسان ایتالیایی آبدار، خوش طعم و لذیذ هستند که در سس گوجهفرنگی غلیظ و خوش طعم پخته میشوند.
کوفته ایتالیایی یا همان “میٹبال ایتالیایی” یکی از غذاهای معروف و محبوب ایتالیایی است. این غذا از گوشت چرخکرده، نان خشک، تخممرغ، پنیر و ادویههای مختلف تهیه میشود و معمولاً در سس گوجهفرنگی پخته و سرو میگردد. در ادامه، طرز تهیه این غذا را برای شما آوردهایم:
مواد لازم:
۵۰۰ گرم گوشت چرخکرده (مخلوطی از گوشت گاو و خوک)
۱ پیمانه نان خشک (رندهشده)
۱/۲ پیمانه شیر
۲ عدد تخممرغ
۱/۲ پیمانه پنیر پارمسان رندهشده
۳ حبه سیر (ریز خرد شده)
۱ عدد پیاز کوچک (ریز خرد شده)
۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه (ریز خرد شده)
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن زیتون برای سرخ کردن
مواد لازم برای سس:
۴۰۰ گرم گوجهفرنگی خرد شده (ترجیحاً تازه)
۱ قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی
۲ حبه سیر (خرد شده)
۱ عدد پیاز کوچک (ریز خرد شده)
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل به میزان لازم
کمی شکر (در صورت تمایل)
ریحان تازه (در صورت تمایل)
طرز تهیه:
1. تهیه کوفتهها: نان خشک را با شیر مخلوط کنید و بگذارید نرم شود. در یک کاسه بزرگ، گوشت چرخکرده، تخممرغها، پنیر پارمسان، سیر خرد شده، پیاز خرد شده، جعفری، نان خشک نرمشده، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. همه مواد را خوب ورز دهید تا یکدست شود. از مخلوط گوشت به اندازه توپهای کوچک بردارید و به شکل کوفته در بیاورید.
2. سرخ کردن کوفتهها: در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید. کوفتهها را در تابه بچینید و سرخ کنید تا همه طرفها قهوهای طلایی شوند. سپس کوفتهها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.
3. تهیه سس: در همان تابهای که کوفتهها را سرخ کردید، کمی روغن زیتون اضافه کنید و پیاز خرد شده و سیر خرد شده را تفت دهید تا نرم و طلایی شود. گوجهفرنگیهای خرد شده و رب گوجهفرنگی را به تابه اضافه کنید و مخلوط کنید. نمک، فلفل و شکر (در صورت تمایل) را اضافه کنید و بگذارید سس به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید سس برای ۱۵-۲۰ دقیقه بپزد تا غلیظ شود. در صورت تمایل، ریحان تازه خرد شده را به سس اضافه کنید.
4. پخت نهایی: کوفتههای سرخ شده را به سس اضافه کنید و بگذارید برای ۱۰-۱۵ دقیقه دیگر در سس بپزند تا طعمدار شوند.
سرو: کوفتههای ایتالیایی را میتوانید با پاستا، نان یا برنج سرو کنید. این غذا معمولاً با پنیر پارمسان اضافی و جعفری تازه تزئین میشود.
-
ورقه تابه مرغ فاجیتاس
. فاهیتای مرغ تابه داغ و داغ در کمتر از 30 دقیقه روی میز قرار می گیرد. بهترین بخش این است که شما فقط همه چیز را در یک تابه ورق می ریزید. با مقداری پیکو د گالو و تاکو ماهی آن را به یک فستای کامل تبدیل کنید .
-
پخت پاستا با سوسیس (زیتی پخته شده)
. پخت ماکارونی با سوسیس (زیتی پخته شده) یک لازانیا روزانه تنبل با لایههایی از ماکارونی است که در یک سس گوشتی غنی ریخته شده، لایههایی با موزارلا ریخته و پخته میشود.
-
تاکو ماهی با کرم لیموترش
. تاکو ماهی خوش طعم و آسان با خامه لیموترش با ماهی سفید چاشنی شده، کلم کلم و سس لیموترش درست می شود. آماده سازی و سرو کمتر از 25 دقیقه طول می کشد.
-
اجاق گاز مک و پنیر با چدار سفید
. ماک و پنیر خامه ای اجاق گاز سریع و آسان با چدار سفید یک غذای 20 دقیقه ای لذیذ و آرامش بخش است که با سه نوع پنیر بسته بندی شده است.
-
انچیلادا مرغ
. انچیلاداهای مرغ پخته شده آسان طعم غذاهای اصیل مکزیکی – تند، تند و خوش طعم را به آشپزخانه شما می آورد. ایده آل برای یک فستای مکزیکی.
آنچیلادا مرغ یک غذای مکزیکی خوشمزه است که از تورتیلاهای ذرت یا گندم پر شده با مرغ و سایر مواد خوشمزه تهیه میشود و سپس در سس غلیظی پخته میشود. در اینجا یک دستور ساده برای تهیه آنچیلادا مرغ برایتان تهیه کرده ایم:
مواد لازم:
500 گرم سینه مرغ بدون استخوان
1 عدد پیاز خرد شده
2 حبه سیر خرد شده
1 قاشق چایخوری زیره
یک قاشق چایخوری پودر چیلی
نمک و فلفل به مقدار لازم
1 فنجان ذرت شیرین
یک فنجان لوبیا سیاه پخته
2 فنجان سس آنچیلادا (میتوانید از فروشگاه خریداری کنید یا خودتان تهیه کنید)
8 عدد تورتیلا (ذرت یا گندم)
2 فنجان پنیر چدار یا موزارلا رنده شده
خامه ترش، گشنیز تازه و لیمو برای تزیین (اختیاری)
طرز تهیه:
1. پختن مرغ: سینه مرغ را با کمی نمک و فلفل در آب جوش بپزید تا کاملاً پخته شود، سپس ریشریش کنید و کنار بگذارید.
2. تهیه مواد داخل آنچیلادا: در یک ماهیتابه بزرگ، پیاز و سیر را با کمی روغن تفت دهید تا نرم شوند.
زیره و پودر چیلی را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس مرغ ریشریش شده، ذرت و لوبیا سیاه را اضافه کنید و به مدت چند دقیقه تفت دهید تا مواد خوب مخلوط شوند. نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کنید.
3. پر کردن تورتیلاها: یک لایه نازک از سس آنچیلادا را در کف یک ظرف پیرکس یا ظرف فر پهن کنید. هر تورتیلا را با مقداری از مخلوط مرغ پر کنید، کمی پنیر رنده شده روی آن بریزید و تورتیلا را رول کنید. رولها را در ظرف فر قرار دهید.
4. پختن آنچیلادا: باقیمانده سس آنچیلادا را روی رولها بریزید و باقیمانده پنیر را روی سس پخش کنید. ظرف را در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20-25 دقیقه قرار دهید تا پنیر ذوب و طلایی شود.
5. تزیین و سرو: آنچیلاداها را از فر بیرون بیاورید و با خامه ترش، گشنیز تازه و چند برش لیمو تزیین کنید. آنچیلاداهای داغ را سرو کنید و لذت ببرید. این غذا را میتوانید با سالاد یا برنج سرو کنید.
-
لازانیا سفید خامه ای مرغ و اسفناج
. لازانیا مرغ سفید خامه ای و اسفناج با مرغ خرد شده لطیف، راحت ترین کرمی ترین لازانیا سفید پنیری است. آسان برای آماده کردن و فریز کردن.
-
مرغ سوخاری کامل هلندی
. مرغ کباب کامل هلندی آسان با تردترین پوست طلایی، آبدار، لطیف و آبدار و پر از طعم است. فقط 15 دقیقه طول می کشد تا آماده شود. با سیب زمینی خامه ای یا گراتن در کناره سرو کنید.
ایده های شام تابه ای
-
ورقه تابه مرغ کاری و سبزیجات
. ورقه تابه مرغ کاری و سبزیجات با ران مرغ لطیف که در یک ماریناد کاری طعم دار خوشمزه ترشی شده، یک شام کامل یک تابه است. با برنج نارگیل آسان یا برنج ساده باسماتی در کناره سرو کنید.
-
ورقه ورقه بره
. ورقههای تابهای گوشت بره با سبزیجات سالم و لذیذ هستند، درست میشوند و راحتتر تمیز میشوند. ایده آل برای شب های شلوغ هفته یا یک شام تعطیلات.
-
شام تابه ورقه مرغ تنوری
. در کمتر از 30 دقیقه، در هر شب هفته، یک شام تابه مرغ تنوری بسیار خوش طعم و پر از سبزیجات درست کنید. خداحافظی با بیرون بردن. روی برنج نارگیل ساده یا برنج باسماتی ساده سرو کنید .
-
مرغ سوخاری بالزامیک با کرن بری
. اگر میخواهید شام را با کمتر از 30 دقیقه در دسترس داشته باشید، این مرغ بالزامیک برشته شیرین و تند با کرن بری روز را نجات خواهد داد. با مقداری پوره سیب زمینی خامه ای یا گل کلم پوره سیر سرو کنید.
-
میخ مرغ پخته
. طبخ مرغ پخته شده یک شام با آماده سازی سریع و حداقل غذاهای ساده است. آنها لطیف، خوشمزه و پر از طعم هستند.
-
تابه ران مرغ لعابدار سویا
. تابه ران مرغ با لعاب سویا بهترین وعده غذایی شب هفته است — 30 دقیقه در ماریناد و 20 دقیقه در فر. راحت تر و سالم تر از بیرون آوردن. با برنج بخارپز و سبزیجات هم زده سرو کنید .
شام پاستا ساده
-
اسپاگتی کاربونارا
. کاربونارا اسپاگتی خامه ای (Spaghetti a la Carbonara) یک ماکارونی کلاسیک ایتالیایی ساده با پانچتا است که به سرعت و در عرض چند دقیقه درست می شود.
اسپاگتی کاربونارا یک غذای ایتالیایی مشهور است که با استفاده از مواد اولیهای ساده تهیه میشود.در زیر دستور تهیه این غذا را برای شما آوردهایم:
مواد لازم:
اسپاگتی: ۴۰۰ گرم
تخممرغ: ۴ عدد (۳ زرده و ۱ تخممرغ کامل)
پنیر پارمزان رندهشده: ۱۰۰ گرم
بیکن یا پنچتا: ۲۰۰ گرم
سیر: ۲ حبه (اختیاری)
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. پخت اسپاگتی: ابتدا در یک قابلمه بزرگ آب را به جوش آورده و مقدار کافی نمک اضافه کنید. سپس اسپاگتی را در آب جوش بریزید و طبق دستورالعمل روی بستهبندی، آن را تا حد آل دنته بپزید.
2. آماده کردن بیکن: در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید. بیکن یا پنچتا را خرد کرده و به تابه اضافه کنید. آنها را تا زمانی که ترد و طلایی شوند، سرخ کنید. اگر از سیر استفاده میکنید، در این مرحله آن را خرد کرده و به تابه اضافه کنید تا کمی تفت بخورد.
3. تهیه سس کاربونارا: در یک کاسه، تخممرغها و پنیر پارمزان را با هم مخلوط کنید. کمی نمک و مقدار زیادی فلفل سیاه به مخلوط اضافه کنید.
4. مخلوط کردن: وقتی اسپاگتی پخت، آن را آبکشی کرده و سریع به تابه بیکن اضافه کنید. تابه باید از روی حرارت برداشته شود. سپس مخلوط تخممرغ و پنیر را به اسپاگتی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا سس تخممرغ بهطور یکنواخت اسپاگتی را پوشش دهد و به گرمای اسپاگتی پخته شود (بدون اینکه تخممرغها ببندند).
5. سرو کردن: اسپاگتی کاربونارا را به بشقابها منتقل کرده و در صورت تمایل، کمی پنیر پارمزان و فلفل سیاه تازه بر روی آنها بپاشید.
-
اسپاگتی بولونیزی
. اسپاگتی بولونیز سریع و آسان با سس گوشتی غنی، غلیظ، لذیذ و خوش طعم یک غذای مورد علاقه خانواده است که در 30 دقیقه آماده می شود. بهترین شام شب هفته
-
Cacio الکترونیکی په په
. Cacio e pepe یک غذای ماکارونی ساده و اصیل ایتالیایی است که تنها با چهار ماده در 20 دقیقه درست می شود. خوشمزه، خوش طعم و به راحتی درست می شود.
-
پخت تورتلینی پنیری و سوسیس
. پخت سریع و آسان تورتلینی و سوسیس، یک شام لذیذ 30 دقیقه ای با طعم و مزه است. یک غذای راحتی مورد علاقه خانواده برای شب های شلوغ هفته.
-
اسپاگتی و کوفته
. اسپاگتی و کوفتههای سریع و آسان با کوفتههای گوشتی لطیف که در سس گوجهفرنگی خوش طعم پخته شدهاند، خوشمزه، غنی و آرامشبخش است. در 30 دقیقه درست کنید.
-
تترازینی بوقلمون با اسفناج
. تترازینی خامه ای بوقلمون ( مربا اسفناج یک دستور پخت ماکارونی ساده، آسان و خوشمزه است که آرامش بخش، خامه ای و پنیری است. در این دستور غذا از بوقلمون استفاده شده است، اما میتوانید آن را با مرغ باقیمانده یا مرغ جوجهگردان خریداری شده در فروشگاه جایگزین کنید.
تترازینی بوقلمون با اسفناج یک غذای خوشمزه و مغذی است. در اینجا یک دستورالعمل ساده برای تهیه این غذا آورده ایم:
مواد لازم:
ماکارونی (تترازینی): ۳۰۰ گرم
بوقلمون پخته و خرد شده: ۲ فنجان
اسفناج تازه: ۲ فنجان (یا یک بسته اسفناج یخزده)
قارچ خرد شده: ۱ فنجان
پیاز خرد شده: ۱ عدد متوسط
سیر خرد شده: ۲ حبه
آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
کره: ۲ قاشق غذاخوری
شیر: ۲ فنجان
پنیر پارمزان رنده شده: ۱/۲ فنجان
پنیر موزارلا رنده شده: ۱ فنجان
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. پخت ماکارونی: ماکارونی را طبق دستورالعمل بستهبندی بپزید تا آل دنته شود. سپس آن را آبکش کنید.
2. آمادهسازی سبزیجات: در یک ماهیتابه بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید. پیاز و سیر خرد شده را به ماهیتابه اضافه کنید و تا زمانی که نرم شوند تفت دهید. سپس قارچها را اضافه کنید و تا زمانی که آب قارچها تبخیر شود، به تفت دادن ادامه دهید.
3. اضافه کردن اسفناج: اسفناج تازه (یا یخزده و آبشده) را به ماهیتابه اضافه کنید و تا زمانی که اسفناج نرم شود، تفت دهید.
4. تهیه سس بشامل: در یک قابلمه جداگانه، کره را ذوب کنید و آرد را به آن اضافه کنید. با هم زدن مداوم، آرد را به مدت یک دقیقه بپزید. سپس شیر را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود. نمک و فلفل به سس اضافه کنید.
5. ترکیب مواد: سس بشامل را به ماهیتابه حاوی سبزیجات اضافه کنید. بوقلمون خرد شده را نیز به ماهیتابه اضافه کنید و همه مواد را خوب مخلوط کنید. سپس ماکارونی پخته را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا همه چیز به خوبی ترکیب شود.
6. اضافه کردن پنیر: نیمی از پنیر پارمزان و موزارلا را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا پنیر ذوب شود و همه چیز به خوبی ترکیب شود.
7. پخت در فر: مخلوط آماده شده را در یک ظرف مناسب فر بریزید و باقی مانده پنیر پارمزان و موزارلا را روی آن بریزید. ظرف را در فر از پیش گرم شده به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دهید تا سطح آن طلایی و حبابدار شود.
8. سرو کردن: تترازینی بوقلمون با اسفناج آماده سرو است. میتوانید آن را با یک سالاد تازه میل کنید.
-
پاستا پستو بهاره با مارچوبه
. پاستا پستو بهاره با مارچوبه و پیازچه سبک است و با مواد ساده در کمتر از 20 دقیقه درست می شود. آن را برای شام گرم یا سرد به عنوان سالاد ماکارونی سرو کنید.
-
پاستا Farfalle با سس رز قارچ خامه ای سبک .
این ترکیب بهشتی از پاستا فارفاله، قارچ و سس رز خامه ای بهترین و خامه ای ترین غذای راحتی ایتالیایی را تشکیل می دهد.
مواد لازم:
۳۰۰ گرم پاستا فارفاله
۲۰۰ گرم قارچ تازه، برش خورده
۱ عدد پیاز کوچک، خرد شده
۲ حبه سیر، رنده شده
۱ پیمانه خامه
۱ پیمانه گوجه فرنگی پوره شده (سس گوجه فرنگی)
۱/۲ پیمانه پنیر پارمزان، رنده شده
۲ قاشق غذاخوری کره
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل به میزان لازم
۱/۴ قاشق چایخوری پاپریکا (اختیاری)
چند برگ ریحان تازه برای تزئین
طرز تهیه:
1. پخت پاستا:در یک قابلمه بزرگ آب و نمک به جوش آورید. پاستا فارفاله را اضافه کرده و طبق دستور روی بسته بپزید تا آل دنته شود. سپس آبکش کرده و کنار بگذارید.
2. سرخ کردن قارچ و پیاز: در یک تابه بزرگ، کره و روغن زیتون را گرم کنید. پیاز خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سیر رنده شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.
3. اضافه کردن قارچ: قارچهای برش خورده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچها تبخیر شود و کمی قهوهای شوند.
4. تهیه سس: پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه بپزید تا کمی غلیظ شود. سپس خامه را اضافه کرده و مخلوط کنید. نمک، فلفل و پاپریکا را به سس اضافه کنید و اجازه دهید کمی جوش بزند تا سس غلیظ شود.
5. ترکیب پاستا و سس: پاستا پخته شده را به تابه اضافه کرده و با سس مخلوط کنید تا همه پاستاها به سس آغشته شوند. پنیر پارمزان رنده شده را اضافه کرده و مخلوط کنید تا پاستاها خوب مزهدار شوند.
6. سرو: پاستا فارفاله با سس رز قارچ خامهای را در بشقاب سرو کنید و با برگهای ریحان تازه تزئین کنید.
ایده های شام مرغ برنده برنده
-
پارمزان مرغ آسان (Parmigiana)
برای تهیه پارمزان مرغ آسان، میتوانید از دستور زیر استفاده کنید
مواد لازم:
سینه مرغ: ۴ عدد
آرد: نصف فنجان
تخم مرغ: ۲ عدد
آرد سوخاری: ۱ فنجان
پنیر پارمزان رندهشده: نصف فنجان
سس گوجهفرنگی: ۲ فنجان
پنیر موزارلا: ۱ فنجان (رندهشده یا ورقهای)
نمک و فلفل: به مقدار لازم
روغن زیتون یا روغن سرخکردنی: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. آمادهسازی مرغها:
سینههای مرغ را به ضخامت یکنواخت برش دهید تا بهطور یکدست پخته شوند. مرغها را با نمک و فلفل مزهدار کنید.
2. پوشاندن مرغها:
آرد، تخم مرغ و آرد سوخاری را در سه ظرف جداگانه قرار دهید. پنیر پارمزان را با آرد سوخاری مخلوط کنید. هر تکه مرغ را ابتدا در آرد بغلتانید، سپس در تخممرغ زدهشده فرو ببرید و در نهایت در مخلوط آرد سوخاری و پنیر پارمزان بغلتانید تا کاملاً پوشیده شود.
3. سرخ کردن مرغها:
در یک ماهیتابه بزرگ، مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. مرغها را در ماهیتابه قرار داده و هر طرف را حدود ۲-۳ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند، سرخ کنید.
4. پخت نهایی:
فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. مرغهای سرخشده را در یک ظرف مخصوص فر بچینید. سس گوجهفرنگی را روی مرغها بریزید. پنیر موزارلا را روی سس پخش کنید.
5. پخت در فر:
ظرف را در فر قرار دهید و حدود ۱۵-۲۰ دقیقه یا تا زمانی که پنیر موزارلا ذوب و طلایی شود، بپزید.
6. سرو کردن:
پارمزان مرغ را از فر خارج کرده و با پاستا یا سبزیجات دلخواه سرو کنید. این دستور بسیار آسان است و طعم فوقالعادهای دارد.
-
مرغ مارسالا
مارسالای مرغ در سس قارچ خامه ای یک شام مرغ 30 دقیقه ای سریع و آسان است که اهداف غذای راحتی خالص است. مورد علاقه همه
برای تهیه پارمزان مرغ آسان، میتوانید از دستور زیر استفاده کنید:
مواد لازم:
سینه مرغ: ۴ عدد
آرد: نصف فنجان
تخم مرغ: ۲ عدد
آرد سوخاری: ۱ فنجان
پنیر پارمزان رندهشده: نصف فنجان
سس گوجهفرنگی: ۲ فنجان
پنیر موزارلا: ۱ فنجان (رندهشده یا ورقهای)
نمک و فلفل: به مقدار لازم
روغن زیتون یا روغن سرخکردنی: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. آمادهسازی مرغها:
سینههای مرغ را به ضخامت یکنواخت برش دهید تا بهطور یکدست پخته شوند. مرغها را با نمک و فلفل مزهدار کنید.
2. پوشاندن مرغها:
آرد، تخم مرغ و آرد سوخاری را در سه ظرف جداگانه قرار دهید. پنیر پارمزان را با آرد سوخاری مخلوط کنید. هر تکه مرغ را ابتدا در آرد بغلتانید، سپس در تخممرغ زدهشده فرو ببرید و در نهایت در مخلوط آرد سوخاری و پنیر پارمزان بغلتانید تا کاملاً پوشیده شود.
3. سرخ کردن مرغها:
در یک ماهیتابه بزرگ، مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. مرغها را در ماهیتابه قرار داده و هر طرف را حدود ۲-۳ دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند، سرخ کنید.
4. پخت نهایی:
فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. مرغهای سرخشده را در یک ظرف مخصوص فر بچینید. سس گوجهفرنگی را روی مرغها بریزید. پنیر موزارلا را روی سس پخش کنید.
5. پخت در فر:
ظرف را در فر قرار دهید و حدود ۱۵-۲۰ دقیقه یا تا زمانی که پنیر موزارلا ذوب و طلایی شود، بپزید.
6. سرو کردن:
پارمزان مرغ را از فر خارج کرده و با پاستا یا سبزیجات دلخواه سرو کنید.
این دستور بسیار آسان است و طعم فوقالعادهای دارد.
مرغ سوخاری سوخاری (مرغ پروانه ای) غذای خوشمزه و آسان برای شام
مرغ اسپچ کاک برشته شده سریع و آسان (مرغ پروانه ای) چاشنی شده با سیر و آویشن آبدار، لطیف، لذیذ و خوش طعم با حداقل آمادگی است. با مقداری پوره سیب زمینی خامه ای و لوبیا سبز سیر سرو کنید.
-
مرغ اسپانیایی و برنج یک عدد قابلمه
. بسته بندی شده با طعم، مواد اولیه واقعی و رنگ های پر جنب و جوش، مرغ و برنج اسپانیایی یک دیگ بهترین غذای شب هفته بدون هیاهو و تمیز کردن است.
-
مرغ خرد شده پارمزان
. مرغ خرد شده پارمزان پخته شده در مخلوط آرد سوخاری پارمزان گیاهی پخته می شود و تا زمانی که کاملاً ترد شود پخته می شود. خیلی خوش طعم و خوشمزه
-
ران مرغ سرخ شده اپل دیژون
ران مرغ لطیف و آبدار سیب دیژون آب پز با سیب زمینی آبدار، لطیف و به قدری آبدار است که از استخوان می ریزد، اما بیرون آنقدر ترد است. با مقداری نان سرو کنید تا آب آن گرفته شود. رول های خانگی سیاباتا یا رول های شام پیاز سبز را امتحان کنید.
-
مرغ تابه ای با سس سیر لیمویی غذای خوشمزه و آسان برای شام
. مرغ تابه ای خامه ای خوشمزه با سس سیر لیمویی یک غذای یک تابه ای است سیری، تند، خامه ای و بسیار خوش طعم است. نان است باید به شیب را به این سس خوشمزه است. سعی کنید نان سیر را جدا کنیدیا بیسکویت بدون مخمر را آسان کنید .
-
مرغ کره هندی
. مرغ کره هندی را تنها در 30 دقیقه با سس خامهای مبتنی بر گوجهفرنگی، مرغ زغالی و ادویه + طعم باورنکردنی درست کنید. با نان سیر خانگی سرو کنید.
مرغ کره هندی (Butter Chicken) یک غذای محبوب و خوشمزه هندی است که به طور معمول از مرغ پخته شده در یک سس غلیظ و خامهای متشکل از گوجهفرنگی، کره و ادویهجات مختلف تهیه میشود.
دستور تهیه معمولاً شامل مراحل زیر است:
مواد لازم:
سینه مرغ بدون استخوان: 500 گرم
ماست: 1 لیوان
آب لیمو: 2 قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه رنده شده: 1 قاشق چایخوری
سیر له شده: 1 قاشق چایخوری
پودر گرام ماسالا: 1 قاشق چایخوری
زردچوبه: 1/2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز پودر شده: 1 قاشق چایخوری
کره: 3 قاشق غذاخوری
خامه: 1 لیوان
گوجهفرنگی پوره شده: 2 لیوان
نمک به میزان لازم
برگ گشنیز تازه خرد شده برای تزئین
طرز تهیه:
1. مرینیت کردن مرغ: در یک کاسه بزرگ، ماست، آب لیمو، زنجبیل، سیر، گرام ماسالا، زردچوبه و فلفل قرمز را مخلوط کنید. تکههای مرغ را به این مخلوط اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید تا تمام تکهها با مواد مرینیت پوشانده شوند. اجازه دهید مرغ حداقل 2 ساعت و یا ترجیحاً شب تا صبح در یخچال مرینیت شود.
2. پختن مرغ: در یک تابه بزرگ، کره را گرم کنید و تکههای مرغ مرینیت شده را در آن تفت دهید تا مرغها تقریباً پخته و قهوهای شوند. سپس مرغها را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.
3. تهیه سس: در همان تابه، پوره گوجهفرنگی را اضافه کرده و بگذارید تا به جوش بیاید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید سس به مدت 15 دقیقه بجوشد تا غلیظ شود. سپس خامه را به سس اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. نمک را به مقدار دلخواه اضافه کنید.
4. افزودن مرغ به سس: – تکههای مرغ را به سس اضافه کنید و بگذارید مرغ کاملاً در سس پخته و غلیظ شود. – به مدت 10 دقیقه دیگر به آرامی بجوشد تا طعمها با هم ترکیب شوند.
5. سرو کردن: مرغ کرهای را در ظرف سرو بریزید و با برگهای گشنیز تازه تزئین کنید. این غذا را میتوانید با نان نان، برنج باسماتی یا چپاتی سرو کنید.
-
مرغ پارمزان لیمویی خامه ای
. مرغ پارمزان لیمویی خامه ای یک غذای 30 دقیقه ای ساده، سریع و آسان است که سرشار از طعم است. راحت ترین و راحت ترین شام هفته.
-
ماهی تابه ران مرغ و سیب زمینی
. لطیف، آبدار و ترد یک ماهی تابه ران مرغ و سیب زمینی و هویج یک شام آسان شب هفته روی میز شام شما در کمتر از 45 دقیقه است. با سالاد نخود مدیترانه ای در کناره سرو کنید.
-
مرغ بادرنجبویه تابه ای
. مرغ سرخ شده معطر آسیایی سالم، بدون گلوتن است و کمتر از 25 دقیقه برای آماده سازی و طبخ آن زمان نیاز است. حالا این چیزی است که من آن را وعده غذایی عالی در شب مینامم. از باقیمانده غذا در ساندویچ مرغ با لیمو استفاده کنید .
-
گریل الکترونیکی گیاهان نارگیل کاری مرغ و برنج
. مرغ کاری نارگیل و برنج خامه ای، خوشمزه و خوش طعم با الهام از تایلندی یک وعده غذایی 30 دقیقه ای در شب است که با کاری قرمز و شیر نارگیل درست می شود.
سوپ های دلچسب غذای خوشمزه و آسان برای شام
-
سوپ اورزو مرغ لیمو
. سوپ اورزو مرغ لیمویی صاف، دلچسب و سبک، در یک کاسه راحت است. این غذای مورد علاقه خانواده مانند سوپ نودل مرغ با ارتقاء اساسی است.
-
سوپ تورتلینی خامه ای با سوسیس
. سوپ تورتلینی دلچسب و خامهای با سوسیس، اسفناج و کلم پیچ یک غذای راحت در یک کاسه است.
-
سوپ ترتیلا مرغ
. سوپ ترتیلا مرغ دلچسب، یک سوپ خوشمزه، سالم و سیر کننده است که می توانید آن را در حدود 30 دقیقه درست کنید و با طعم های کلاسیک مکزیکی بسته بندی شده است.
-
میسو رامن سالم با مرغ غذای خوشمزه و آسان برای شام
. دلپذیرتر از یک سوپ میسو رامن سالم با مرغ از آسایش خانه شما نیست. آبگوشت میسو وگان چیزی است که این رامن در مورد آن است. به طور جدی، شام های شب های هفته هرگز خوشمزه تر از این نبوده اند!
-
سوپ جو قارچ گیاهی
. سوپ جو قارچ گیاهی مقوی سالم، سیر کننده و بسیار خوشمزه است.
-
بادام زمینی گیاهی میسو رامن
. میسو رامن بادامزمینی گیاهی با پایه سوپ خامهای وگان، با رشته فرنگی، سبزیجات و یک تخممرغ آب پز عالی اضافه میشود. فقط در 20 دقیقه آن را بسازید.
-
سوپ اورزو خامه ای ترکیه غذای خوشمزه و آسان برای شام
. سوپ اورزو بوقلمون خامه ای گرم و دنج، سالم، دلچسب، سیر کننده و خوش طعم است. این غذای خوشمزه را با استفاده از باقی مانده بوقلمون یا مرغ جوجه گردان تنها در 30 دقیقه درست کنید.
-
سوپ نودل کاری قرمز تایلندی
. این سوپ نودل کاری قرمز تایلندی بدون گلوتن و یک دیگ بسیار خوش طعم است و مملو از میگو، نودل برنج ورمیشل، گیاهان تازه، آب لیموترش و سس ماهی است.
-
سوپ خامه ای ژامبون و سیب زمینی
. سوپ ژامبون خامه ای و سیب زمینی دلچسب، سیر کننده و بسیار خوش طعم است. این غذای گرم و دنج یک دیگ ساده ترین غذای هفته است که فقط در 25 دقیقه درست می شود.
-
سوپ برنج وحشی ترکیه
. سوپ برنج وحشی بوقلمون ( همچنین مرغ جوجه گردان یا مرغ سوخواری) یک قابلمه سالم و دلچسب را می توان به راحتی به جای بوقلمون برای مرغ نیز تطبیق داد.
بهترین ایدههای شام بیرون بر با غذای خوشمزه و آسان برای شام
-
مرغ لیمویی سالم
. مرغ لیموی سالم بهتر از غذای بیرون بری، مرغ لذیذ و چسبناکی است که در یک سس خوش طعم، شیرین و تند پوشیده شده است. بهترین شام هفته
-
15 دقیقه Lo Mein
. با غذای بدون غذا خداحافظی کنید و با استفاده از مواد اولیه تازه و سالم، 15 دقیقه در خانه به راحتی غذا بخورید.
-
گیاهخواری Chow Mein
. بهتر از غذای بیرون بری، غذای گیاهی سرخ شده سریع و آسان با سبزیجات بسته بندی شده و در یک سس خوش طعم و خوشمزه پوشیده شده است. در 15 دقیقه درست کنید.
-
مرغ کونگ پائو
. مرغ کونگ پائو یک غذای مرغ چینی است که با سبزیجات ترد سرخ شده و در یک سس آسیایی لذیذ بسته بندی شده با طعم و مزه ریخته می شود.
-
برنج سرخ شده گیاهی غذای خوشمزه و آسان برای شام
. برنج سرخشده گیاهی به سبک رستوران چینی و طعمدار را در خانه در 10 دقیقه با مواد کاملاً قابل تنظیم درست کنید و با بیرون رفتن از آن خداحافظی کنید!
-
جوجه ژنرال تسو
. مرغ پخته شده جنرال تسو یک غذای تند، خوش طعم، شیرین، تند و مورد علاقه چینی-آمریکایی است که با مرغ پخته شده، نه سرخ شده، سالم تر است.
-
برنج سرخ شده غذاهای دریایی
. سریع و آسان، برنج سرخ شده 10 دقیقه ای غذای دریایی یک تابه ای با میگوی ببری بسیار سالم تر، خوشمزه تر و بهتر از غذای آماده است. این ساده ترین وعده غذایی در شب است.
-
10 دقیقه مرغ پد تای
. زمانی که بتوانید تنها در 10 دقیقه مرغ اصیل پاد تایلندی، طعمدار، به سبک رستورانی و مرغوب را در خانه درست کنید، دیگر از بیرونبر استفاده نمیکنید. شیرین، شور، ترش و آجیلی است.
-
مرغ کنجدی پخته شده غذای خوشمزه و آسان برای شام
. مرغ کنجدی پخته شده با سبزیجات بهتر از غذای بیرونی، لذیذ، خوش طعم، چسبناک و تند است. این غذای چینی سالم تر و سریع درست می شود.
-
رشته فرنگی سرخ شده به سبک شانگهای
. بهتر از نودل های سرخ شده شانگهای خوش طعم و معتبر با مرغ، قارچ و بوک چوی فقط در 10 دقیقه درست می شود – ساده ترین شام!
-
برنج سرخ شده با مرغ کاری
. برنج سرخ شده مرغ کاری خوش طعم با مرغ، قارچ، نخود فرنگی، برنج و طعم کاری بسیار آسان در کمتر از 10 دقیقه در شب های شلوغ هفته درست می شود. با سالاد خیار سیر چینی تازه سرو کنید.
-
لقمه مرغ چیلی شیرین
. لقمه های مرغ فلفلی شیرین پخته شده چسبناک بهتر از بیرون آوردن است و به راحتی می توان آن را در خانه سالم تر کرد. یک شام آسان یا روز بازی.
-
کاری بره نارگیل
. کاری گوشت بره نارگیل را روی اجاق گاز یا آرام پز درست کنید و باقی مانده ها را برای بعد فریز کنید. گوشت کاری غذایی دلچسب و ساده همراه با مزه و طعمی عالی است.
ایده ای سریع برای شام گوشت چرخ کرده غذای خوشمزه و آسان برای شام
-
کوفته سوئدی
. کوفتههای سوئدی خانگی خوشمزه و دلپذیر در یک سس خامهای سرخ شده و خفه میشوند و طعم بسیار بهتری نسبت به کوفتههای IKEA دارند.
-
لازانیا گوشت آسان
. لازانیای آسان گوشتی کلاسیک، غذای راحتی ایتالیایی با لایههایی از لازانیا لطیف، سس گوجهفرنگی گوشتی، پر کردن پنیر و پنیر ذوب شده در بالای آن است.
-
فلفل دلمه ای گوساله آهسته پز
. فلفل دلمه ای گوساله آهسته پز، شامی آسان، آرامش بخش و کم مصرف در ماه های پاییز و زمستان است. اینفلفل دلمه ای مورد علاقه خانواده است.
-
کوفته سیر عسلی چسبناک
. کوفته های سیر عسلی چسبنده یک وعده غذایی 30 دقیقه ای لذیذ و خوش طعم است که به چرخش شام هفتگی شما اضافه می شود.
کوفته سیر عسلی چسبناک یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که به راحتی میتوانید آن را در خانه تهیه کنید. این غذا معمولاً با گوشت چرخکرده، سیر، عسل و مواد دیگر تهیه میشود و طعم شیرین و تند دلپذیری دارد. در ادامه طرز تهیه این غذا را به شما معرفی میکنیم:
مواد لازم:
گوشت چرخکرده: ۵۰۰ گرم
سیر: ۳-۴ حبه (ریز خرد شده)
پیاز: ۱ عدد (ریز خرد شده)
تخم مرغ: ۱ عدد
پودر سوخاری: ۱/۲ پیمانه
سس سویا: ۲ قاشق غذاخوری
عسل: ۳-۴ قاشق غذاخوری
روغن کنجد: ۱ قاشق غذاخوری
سس چیلی: ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)
نمک و فلفل: به مقدار لازم
کنجد: برای تزئین (اختیاری)
پیازچه خرد شده: برای تزئین (اختیاری)
طرز تهیه:
1. آماده کردن کوفتهها:
گوشت چرخکرده را در یک کاسه بزرگ بریزید. سیر خرد شده، پیاز خرد شده، تخم مرغ، پودر سوخاری، نمک و فلفل را به گوشت اضافه کنید. همه مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. از مخلوط گوشت، توپکهای کوچکی درست کنید و کنار بگذارید.
2. سرخ کردن کوفتهها:
در یک تابه بزرگ، مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. کوفتهها را در تابه سرخ کنید تا همه طرفهای آنها طلایی و پخته شوند. سپس کوفتهها را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.
3. تهیه سس:
در همان تابه، مقداری روغن کنجد بریزید. سیر خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر آن آزاد شود. عسل، سس سویا، و سس چیلی (در صورت استفاده) را به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا سس کمی غلیظ شود.
4. اضافه کردن کوفتهها به سس:
کوفتههای سرخ شده را به تابه با سس اضافه کنید و هم بزنید تا کوفتهها به خوبی با سس پوشانده شوند. چند دقیقه بپزید تا کوفتهها طعم سس را به خود بگیرند.
5. سرو کردن:
کوفتهها را در ظرف سرو بچینید. در صورت تمایل، با کنجد و پیازچه خرد شده تزئین کنید. این کوفتهها را میتوانید با برنج یا نان سرو کنید.
-
تابه شپردز پای
. پای چوپان ماهی تابه ای یک غذای راحت سنتی خوش طعم و دلچسب است. با گوشت گاو خوش طعم و سیب زمینی کرکی، این غذای دنج شما را گرم می کند.
-
ورق پان ناچو غذای خوشمزه و آسان برای شام
ورق پان ناچوس (Nachos) یکی از سادهترین و خوشمزهترین غذاهای مکزیکی است که میتوان در خانه درست کرد. در زیر طرز تهیه این غذا را آوردهایم:
مواد لازم:
چیپس ترتیلا: 200 گرم
گوشت چرخکرده: 200 گرم
پیاز 1 عدد (ریز خرد شده)
فلفل دلمهای: 1 عدد (خرد شده)
سیر 2 حبه (ریز خرد شده)
وبیا سیاه یا قرمز پخته 1 پیمانه
گوجهفرنگی: 2 عدد (خرد شده)
پنیر چدار 200 گرم (رنده شده)
ادویه تاکو 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید.
2. در یک تابه بزرگ، پیاز را با روغن تفت دهید تا طلایی شود.
3. سیر را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید.
4. گوشت چرخکرده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا خوب پخته و قهوهای شود.
5. فلفل دلمهای و ادویه تاکو را اضافه کرده و تفت دهید تا فلفل نرم شود.
6. لوبیا و گوجهفرنگی را به تابه اضافه کنید و مخلوط کنید. اجازه دهید چند دقیقه روی حرارت بماند تا مواد خوب با هم ترکیب شوند. نمک و فلفل را نیز اضافه کنید.
7. یک ورق پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید و چیپس ترتیلا را روی آن پخش کنید.
8. مخلوط گوشت و سبزیجات را روی چیپسها پخش کنید.
9. پنیر رنده شده را روی مواد بریزید.
10. ورق پخت را در فر قرار داده و به مدت 10-15 دقیقه بپزید تا پنیر ذوب شده و طلایی شود.
11. ورق پان ناچوس را از فر خارج کرده و با موادی مانند خامه ترش، گواکامولی، و سالسا سرو کنید.
شام غذاهای دریایی غذای خوشمزه و آسان برای شام
-
ماهی سالمون میسو
. ماهی قزل آلا میسو پخته شده طعم های سنتی ژاپنی را با یک وعده غذایی سالم و خوشمزه است.
-
گوش ماهی سرخ شده
. دلمه های سیری، کره ای و کاملا سرخ شده کمتر از 10 دقیقه برای آماده شدن و پختن زمان نیاز دارند. این ساده ترین غذای فانتزی و درجه یک رستورانی است که می توانید در خانه درست کنید.
-
صدف بخارپز در سس گوجه فرنگی
. صدف بخارپز در سس گوجه فرنگی یک غذای چشمگیر با کیفیت رستورانی است که بسیار سریع و آسان در خانه در کمتر از 25 دقیقه درست می شود.
-
میگو نارگیلی پخته شده
. میگوی نارگیلی پخته ترد یک پیش غذای خوشمزه است که به راحتی در 30 دقیقه درست می شود. آنها طعمدهندهتر، خوشمزهتر و سالمتر از غذای آماده هستند
-
ماهی آزاد افرا پخته شده
. ماهی قزل آلا افرای سریع و آسان پخته شده بسیار خوشمزه، پوسته پوسته و خوش طعم با تعادل کامل بین شیرین و خوش طعم است. بهترین شام هفته
-
ماهی قزل آلا پوسته پسته
. ماهی قزل آلا با پوست پسته یک شام لذیذ بدون مهارت لذیذ است! این را با یک مشت مواد در کمتر از 20 دقیقه آماده کنید!
-
میگوهای ببر در سس سویا زنجبیل سیر
. میگوهای ببری 10 دقیقه ای در سس سویا زنجبیل سیر، آبدار، لطیف و غوطه ور در طعم های باورنکردنی آسیایی هستند. این یک وعده غذایی عالی در شب است.
-
ماهی سیاه ماهی با سس لوبیا سیاه غذای خوشمزه و آسان برای شام
. ماهی کادپوستهدار، روغنی و لطیف سرخکن با سس لوبیا سیاه طعم و مزه دارد و کمتر از 20 دقیقه طول میکشد تا درست شود.
-
هالیبوت پوسته بادام
. باور نمی کنید در این فصل چقدر راحت، طعم دار و لذیذ هلیله بادام با کره سیر لیمو درست می شود.
-
هوا سرخ کن میگو جامبو
. میگو جمبو سرخ کن 10 دقیقه ایاز داخل آبدار و لطیف و از بیرون ترد است. با چاشنی های آسیایی بسیار خوش طعم و سیر است.
ایده های شام گیاهی
-
اسفناج و فتا کیش با پوسته گل کلم
. اسفناج و فتا کیش سالم و بدون گلوتن با پوسته گل کلم کتو و فیلینگ گیاهی خوش طعم است. برای صبحانه، ناهار یا شام سرو کنید.
-
عدس 20 دقیقه ای یک قابلمه
. عدس آسان 20 دقیقه ای یک گلدانی گیاهی، بدون گلوتن و سرشار از پروتئین است. خاصیت تقویت کننده سیستم ایمنی آن را به یک غذای خود قرنطینه عالی تبدیل می کند.
-
فلفل دلمه ای شکم پر وگان
برای تهیه فلفل دلمهای شکمپر وگانی، مواد زیر را نیاز دارید:
مواد لازم:
یک پیمانه برنج
1 پیمانه لوبیا چیتی یا لوبیا قرمز (پخته شده)
نخود (پخته شده) یک پیمانه
1 پیمانه گوشت گیاهی (مثل سویا، نخود، کینوا و …)
1 عدد پیاز خرد شده
2 حبه سیر خرد شده
1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
1 قاشق چایخوری زردچوبه
نمک و فلفل به میزان لازم
خیارشور یا نارنج آبشده برای پخت
طرز تهیه:
۱. ابتدا برنج را بپزید.
۲. در یک ماهیتابه یا قابلمه، پیاز و سیر را با روغن زیتون تفت دهید تا سبک شوند.
۳. گوشت گیاهی را به مواد تفت داده شده اضافه کرده و حدود ۵ دقیقه بپزید.
۴. نخود، لوبیا و برنج را به مواد تفت داده شده اضافه کرده و خوب هم بزنید.
۵. نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و مواد را هم بزنید.
۶. مواد را در یک ظرف بندی کنید و خیارشور یا نارنج آبشده بریزید.
-
لازانیا گیاهی اسفناج و گوجه فرنگی غذای خوشمزه و آسان برای شام
. با بهترین لازانیاهای گیاهی اسفناج خامه ای و گوجه فرنگی، غذای راحتی را به سطح دیگری ببرید. شما حتی گوشت را از دست نخواهید داد!
-
گالت سیب زمینی با آرگولا و کرم فرایشه
. به دنبال یک دستور العمل تغییر دهنده زندگی هستید؟ یکی که می توانید برای صبحانه، ناهار یا شام بخورید؟ این گالت سیب زمینی با آروگولا و کرم فریشه، برای مردم لذت بخش است که طعم های سبک و بهاری را زنده می کند!
-
کوفته گیاهی
. کوفته گیاهی کینوا، گل کلم و نخود با سس تاهینی: کوفته های گیاهی را با ترکیبی از کینوا، گل کلم، نخود و مجموعه ای از ادویه ها و سبزی ها به راحتی می توان با سس تاهینی خانگی تهیه کرد.
-
Caprese Frittata
. این فریتاتا 15 دقیقه ای کپرز همان دستور پختی است که منتظرش بودید! یک صبحانه برای سرگرمی یا یک شام آسان برای شبهای شلوغ هفته.
-
تارت گوجه فرنگی و موزارلا
. به دنبال یک پیش غذا یا ناهار سبک هستید؟ تارت گوجه فرنگی و موزارلا را با ریحان و کمی ملاس انار امتحان کنید!
نکاتی برای شام سریع و آسان
- پیش رو و فریزر پسند کنید . می توانید بسیاری از این شام های آسان را زودتر از موعد درست کنید و برای چند روز در یخچال یا تا 3 ماه در فریزر نگهداری کنید.
- نحوه گرم کردن مجدد . بیشتر باقیماندهها را میتوان در سرخکن یا فر با دمای 300 درجه فارنهایت به مدت 10 تا 15 دقیقه مجدداً گرم کرد تا کاملاً گرم شوند، روی اجاق گاز روی حرارت متوسط تا کم حدود 5 تا 10 دقیقه تا زمانی که گرم شوند، یا در مایکروویو در 20 دقیقه گرم شوند. -دومین افزایش تا زمانی که گرم شود.
در پایان
در این لیست ها غذاهای خوشمزه و آسان برای شام معرفی شد اما غذاهای سالم دیگری هم هستند که در وعده شام میتوانیم بخوریم پس با ما همراه باشید تا لیست غذا را کامل کنیم!
اگر شما همغذای سالم و خوشمزهای برای شام درست میکنید که در لیست ما وجود ندارد آن را به ما معرفی کنید!
برای تهیه و خرید انواع غذا و یا مواد اولیه آن می توانید از سامانه تموک استفاده نمائید!
2 پاسخ به “برای شام چی درست کنم؟”
خیلی خوب بود من دستور پخت غذاهایی رو اینجا گفتید جایی ندیده بودم ممنونم از وبلاگتون
ممنونیم و سعی میکنیم در آینده غذاهایی که برای شما گذاشتیم را کامل تر کنیم و طرز تهیه غذا ها را هم بصورت کامل براتون توضیح بدیم.