امروز 26 دی 1403 17:12

مجله تخصصی تموک

به مجله تموک خوش آمدید

امروز 26 دی 1403 17:12

عرضه انواع بالابر در میان تامین کنندگان

بالابر دستگاهی است که برای کار در ارتفاع جهت انتقال بار و نفرات استفاده می شود. بالابرها در انواع مختلفی عرضه میشوند و از مکانیزم‌های مختلفی برای بالا بردن استفاده می کنند. بالابر ها تفاوت‌های اساسی با لیفتراک و جرثقیل‌ها دارند. مکانیزم‌های مختلفی مانند آکاردئونی یا تخته ای ، هیدرولیکی، وینچی، پانتوگراف، تلسکوپ و… وجود دارند که هر کدام با توجه به نیاز، نوع کاربرد و نیاز مشتری طراحی و ساخته می‌گردند. در ادامه با انواع بالابر در میان تامین کنندگان آشنا میشوید.

تولید بالابر ها با عملکرد های مختلف

بالابرها از لحاظ نوع کاربرد، سرعت حمل بار، مکانیزم و حداکثر وزن بار در انواع مختلفی تولید میشوند. بالابرهای متحرک یا سیار در کاربرد های صنعتی بسیار استفاده شده و برای جا به جایی بار در ارتفاعات، رنگ آمیزی و ساخت سازه ها مناسب میباشند. این بالابر ها بصورت هیدرولیکی تلسکوپی، هیدولیکی مفصلی، آکاردئونی و ریلی تولید میشوند. بالابرهای ثابت بیشتر در خطوط تولید،‌ برای حمل بار های سنگین، همسطح سازی، تخلیه و بارگیری از خودروها کاربرد دارند. و بصورت هیدرولیک جک مستقیم، آکاردئونی،‌ زنجیری و کابلی طراحی میشوند. بالابرهای صنعتی معمولا در انواع بالابر صنعتی متحرک با قابلیت تنظیم ارتفاع بالا عرضه شدها و داری انواع متحرک، وینچی و کابین دار میباشند. بالابر های خانگی به عنوان آسانسور، بالابر ویلچر، پله و همچنین به منظور جا به جایی اجسام سنگین در آپارتمان ها نصب میشوند.

بالابر همسطح کننده

این نوع از بالابرها برای موازی سازی با سطوح مختلف مورد استفاده قرار گرفته و معمولا به انواع همسطح کننده تخته ای، داک لولر ها، رمپ و پل ها تقسیم میشوند. داک لولر ها ساختار ساده تری نسبت به تخته های بالابر دارند و در انبار ها بیشتر بکار گرفته میشوند. ساختار تخته های بالابر از مکانیزم آکاردئونی بهره میبرند و به عنوان سکوی بارگیری با کامیون ها و عبور لیفتراک استفاده میشوند.

بالابر آکاردئونی

ساختار آکاردئونی در تولید انواع بالابر استفاده شده و قابلیت جمع شدن پایه این نوع بالابرها کاربردهای زیادی را پوشش میدهند. نیروی این بالابرها از باتری، برق و یا موتور دیزلی تامین میشود. از این مکانیزم در بالابرهای سیار و ثابت برای جا به جایی تجهیزات استفاده میشود.

 انواع بالابر میان تامین کنندگان

بالابر عنکبوتی

ارتفاع بالابرهای عنکبوتی معمولا بین ۱۲ تا ۴۰ متر بوده و امکان تنظیم جک ها در سطوح مختلف را دارند. این بالابرها میتوانند پشت کامیون و نیسان ها نصب شوند، از این رو به آنها بالابر پشت کامیونی نیز میگویند. بالابرهای عنکبوتی به دسته های تلسکوپی، مفصلی تلسکوپی و آکاردئونی تقسیم میشوند و در صنعت برق و مخابرات، ساختمان سازی و خدمات شهری کاربرد دارند.

بالابر عنکبوتی

بالابر مصالح ساختمانی

این نوع از بالابرها در وزن های 250،‌500 و 700 کیلویی موجود هستند و برای انتقال مصالح ساختمانی به ارتفاعات مختلف در ساخت سازه ها استفاده میشوند. این بالابرها به انواع تک فاز و سه فاز تقسیم شده و از الکتروموتور، پایه و ریل، وینچ یا قرقره، سیم بکسل و گیربکس تشکیل میشوند.

بالابر مصالح ساختمانی

بالابر های صنعتی از نظر نوع مکانیزم بالابری

الف- بالابر هیدرولیکی

این نوع از بالابرها از پر فروش ترین میان انواع بالابر میباشند. از آن ها در صنعت، فروشگاه ها، مراکز تجاری، مغازه ها و هم در کاربرد های خانگی استفاده میشود. عملکرد بالابر هیدرولیکی با یک پمپ هیدرولیک صورت میگیرد. برای حرکت بالابر به سمت بالا، موتور میچرخد و پمپ هیدرولیک روغن درون مخزن را بطرف جک هیدرولیک انتقال میدهد. و با فشار پمپاژ، بالابر به حرکت درمیآید. در زمان حرکت  به پایین روغن درون تانک تخلیه شده و بالابر پایین میآید.

ب- بالابر زنجیری

بالابرهای زنجیری از لحظا ظرفیت، سرعت، نوع کنترل و ارتفاع باربری به انواع مختلفی تقسیم میشوند. بالابرهای های زنجیری جز خانواده جرثقیل ها محصوب میشوند نحوه عملکرد این بالابر ها،‌ انتقال نیروی چرخشی زنجیر توسط چرخ دنده ها به جسم سنگین است . این جرثقیل های زنجیری در دو نوع پولیفت های دستی و وینچ برقی تقسیم میشوند. پولیفت ها معمولا در کاربرد های صنعتی مورد استفاده شده و بارهای چند تنی را جا به جا میکنند . چرثفیل های برقی معمولا در مدل های یک تنی میان تامین کنندگان عرضه میشوند.

ج- بالابر کابلی

بالابرهای کابلی جزء بالابرهای ثابت قرار میگیرند. عملکرد این بالابرها با کابل و قرقره میباشد. بطوریکه قرقره کابل حرکت کرده و نیرو از کابل به تخته وارد شده و باعث حرکت آن میشود. مکانیزم بالابرهای کابلی توسط کابل و وینچ صورت میگیرد.

بالابر کابلی

د- بالابر هیدرولیکی-زنجیری

در این بالابرهای ترکیبی چرخ زنجیر بوسیله ی جک هیدرولیک نیمی از مسیر را طی میکند و بعد نیرو از زنجیر به صفحه ی دستگاه وارد میشود. به دلیل امنیت بیشتر بالابرهای هیدرولیکی در تولید این بالابرهای ترکیبی استفاده میشود.

 بالابر هیدرولیکی-زنجیری

دسته‌بندی بالابر‌ها صنعتی بر اساس قابلیت حرکتی

الف) ثابت

  1. بالابرهای جک مستقیم
  2. بالابرهای کابلی و یا زنجیری
  3. بالابرهای هیدرولیکی-زنجیری یا کابلی
  4. بالابرهای ثابت آکاردئونی (Fixed Scissor Lifts)
  5. بالابرهای بوم لیفت ثابت (Static Base Boom Lifts)

ب) متحرک

  1. بالابرهای سیار هیدرولیکی با دسترسی عمودی
  2. بالابرهای سیار با دسترسی عمودی و افقی (Boom Lifts)

بالابر متحرک

عرضه کنندگان انواع بالابر ها در سامانه تموک

سامانه تموک این امکان را برای شما فراهم کرده است که بدون واسطه، با تولیدکنندگان معتبر در ارتباط باشید و از مشاوره شرکتها بهره مند شوید. برای این کار کافیست به سامانه تموک بیزینس مراجعه و یا اپلیکیشن تموک را از گوگل پلی دانلود کنید. قیمت بالابر با توجه به نوع مکانیزم، ابعاد، نوع موتور، کیفیت قطعات مورد استفاده و … می تواند متفاوت باشد. مثلا سفارش بالابرهای هیدرولیکی هزینه بیشتری دارد چرا که هزینه ساخت بالابرهای هیدرولیکی بخاطر نوع قطعات و موتور آن بیشتر از دیگر بالابرها می باشد. جهت اطلاع از قیمت بالابرهای مختلف می توانید در سامانه تموک از طرق مختلف ارتباطی با مسئولین فروش شرکتها تماس داشته باشید و ضمن مشاوره با آنها و دریافت توضیحات در مورد نوع و ابعاد بالابر مورد نظر خود از قیمت ها و تعرفه های آنها با خبر گردید. هدف ما در تموک ایجاد بستری برای ارتباط مستقیم تولید کننده و مصرف کننده است. همراهی شما با ما می تواند در شکوفایی اقتصاد کشور نقش مهمی داشته باشد.

شما نیز اگر تامین کننده انواع بالابر ها هستید، می توانید با ثبت نام در سامانه تموک و ثبت عرضه به زنجیره تامین مواد و کالا بپیوندید. همچنین اگر متقاضی تامین این محصول هستید، می توانید با ثبت تقاضا از موتور جستجوی تموک کمک بگیرید.

مطالب مرتبط

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پر بازدید

مطالبی که نباید از دست بدهید